Nordic Records

CONTROL YOUR MUSIC - OWN YOUR FUTURE

baardsen


Alternative Rock

Aktuell med singlen Langt Å Gå, remikset av $taten (Knut Sævik, Mungolian Jet Set) og med eterisk gjestevokal av Marita Sørli (Bermuda Triangle).

Med sin unike fortellerevne, direkte budskap og fengende driv tar Baardsen deg med på en variert og forfriskende reise. Rogalendingen Trond Helge Bårdsen har en lang og variert fartstid som musiker og komponist, med flere utgivelser og prosjekter bak seg. Baardsen debuterte allerede i 2007 og to år senere begynte de norske tekstene å ta form.  Han har tidligere spilt i band med medlemmer fra Skambankt og Kaizers Orchestra.

 
I dag er bandet oslobasert og består av Trond Helge Bårdsen på gitar, vokal og tangenter, Endre Koch på elgitar, Henning Brøvig Hanssen på bass og Stian Føyen på trommer. Albumet er produsert av Andreas W. S Prestmo (Lukas Kasha, Wobbler). Albumet “Skygger fra ei aen tid” er en blanding av melodiøs rock, visesang, krydret med en dose punk. Perfekt for sene storbynetter. Singlene “Pur Magi” og “Vakuum” fikk mye spilletid på NRK P1.

 
Cover art av illustratøren Anders Kvammen. Han har også laget en tegneserie til singlen ”Trøsten”, som er sluppet i en begrenset utgave på 10” vinyl.
Live er bandet en opplevelse, med sitt litt nerdete og upretensiøse stil, balanserer de nyansene i melodi og tekst på uimotståelig vis. Eller for å si det med Baardsens egne ord; Pur Magi, Pur Energi!