Nordic Records

CONTROL YOUR MUSIC - OWN YOUR FUTURE

MARIANNE ALME

 

Indie pop

Aktuell med Darling With You

I fjor debuterte Marianne Alme med det sjarmerende indiepop-albumet "My Silver Lining". Allerede nå er Oslo-jenta klar med mer musikk for å gi deg sommerfølelse til langt utpå høsten. Mariannes nye single "Darling With You" viser en ny side av den unge artisten. 

Energien er tydelig fra første strofe i den smittende og dansbare feelgoodlåta. «Darling With You» hinter til de varme sommerminnene fra ferieflørten som gikk så altfor fort over. Hun inviterer deg inn i sitt musikalske univers, der hun forteller om det som ligger hennes hjerte nærmest. Og akkurat nå er det han som løfter henne til nye høyder og får henne til å føle seg som en dronning.

Singelen er produsert av Espen Guldbrandsen, med Marianne som medprodusent.

"Jeg tror vi trenger musikk som snakker oppriktig om alle livets farger" sier Marianne som er opptatt av å skrive ærlig og oppriktig. Gjennom sine håpefulle og poetiske historier om livet inviterer hun deg som lytter inn i sin musikalske verden. 

Marianne drømmer om at musikken kan formidle håp, trøst og glede i hverdagens små og store mørketider. Hun håper at sangene hennes kan formidle medfølelse og inviterer deg inn i hennes poplandskap som er både lekent og alvorlig på samme tid. Det er jo slik livets skjøre skjønnhet er.